مجله اینترنتی سونیا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی سونیا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
طرز-تهیه-نان-سیمیت-پوآچا

طرز تهیه نان سیر با نان باگت

طرز تهیه مرغ و قارچ خامه ای

طرز تهیه نان سیمیت پوآچا

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه نان سیمیت پوآچا

نان سیمیت پوآچا یکی از نان‌های سنتی هندی است که با آرد، شیر، ماست، خمیر مخصوص و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه این نان را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– آرد سفید: 2 پیمانه
– شیر: 1/2 پیمانه
– ماست: 1/2 پیمانه
– خمیر مخصوص نان سیمیت: 1 قاشق غذاخوری
– نمک: 1/2 قاشق چایخوری
– شکر: 1/2 قاشق چایخوری
– خمیرهای مختلف (مثلاً زیره، کمون، گشنیز و …) به میزان دلخواه

طرز تهیه:
1. در یک کاسه، آرد، شیر، ماست، خمیر مخصوص نان سیمیت، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
2. آبی که برای تهیه خمیر نیاز دارید را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و با استفاده از دستهای خود یا یک میکسر، تا زمانی که خمیر نرم و الیافی شود، مخلوط کنید.
3. خمیر را به یک کاسه بریزید و آن را با یک حوله تمیز پوشانده و به مدت 2 ساعت در محیط گرم و تاریک قرار دهید تا خمیر به خوبی بلند شود.
4. بعد از گذشت 2 ساعت، خمیر را دوباره با دستهای خود یا با استفاده از یک میکسر، چند دقیقه مالیده و به شکل گرد و صاف درآورید.
5. خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و هر قطعه را به شکل دایره‌ای صاف درآورید.
6. روی هر دایره، از خمیرهای مختلف به میزان دلخواه استفاده کنید و آن را به شکل نصف دایره بچینید.
7. نان‌ها را درون یک قابلمه غیر چسبیده قرار داده و درون فر گرم شده به مدت 10-15 دقیقه پخته و سپس از فر خارج کنید.
8. نان‌ها را با کمی کره یا روغن سرخ کرده و سرو کنید.

توصیه می‌شود که نان سیمیت پوآچا را همراه با چاشنی‌های مختلف، مانند ریتا، چاشنی چاپاتی و یا چاشنی مانگو، سرو کنید. همچنین، می‌توانید از این نان به عنوان نان همراه با غذا استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

مدل اتم رادرفورد-بور

مدل-اتم-رادرفورد-بور

مدل اتم رادرفورد-بور یکی از اولین مدل‌های اتمی است که توسط ارنست رادرفورد و نیلز بور پیشنهاد شد. این مدل...

ادامه مطلب

پراش موج

پراش-موج

پراش موج یک پدیده فیزیکی است که در بررسی و توصیف رفتار و خواص موج‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این...

ادامه مطلب

انرژی در حرکت هماهنگ ساده

انرژی-در-حرکت-هماهنگ-ساده

انرژی در حرکت هماهنگ ساده مفهومی است که به تغییرات انرژی در یک سیستم هماهنگ ساده اشاره دارد. حرکت هماهنگ...

ادامه مطلب
نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-مرغ-و-قارچ-خامه-ای

طرز تهیه مرغ و قارچ خامه ای

طرز-تهیه-مینی-بازلاما

طرز تهیه مینی بازلاما

طرز-تهیه-مک-اند-چیز

طرز تهیه مک اند چیز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

sonia

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی سونیا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.