طرز تهیه سماق پلو با گوشت قلقلی
سماق پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم:
– گوشت قلقلی 500 گرم
– برنج 2 پیمانه
– پیاز 2 عدد متوسط
– روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
– زعفران به میزان لازم
– سماق به میزان لازم
– نمک به میزان لازم
– فلفل سیاه به میزان لازم
– آب 4 پیمانه
طرز تهیه:
1. برای شروع، برنج را با آب سرد بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید.
2. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. گوشت قلقلی را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. زعفران را در یک لیوان آب گرم حل کنید و به گوشت اضافه کنید.
5. نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم به گوشت اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
6. آب را به قابلمه اضافه کرده و روی آن را ببندید تا گوشت بپزد.
7. برنج را از آب خارج کرده و به قابلمه اضافه کنید.
8. سماق را به میزان لازم به برنج اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
9. قابلمه را با حرارت بالا تنظیم کنید تا برنج و گوشت قلقلی بپزند.
10. پس از پختن، سماق پلو را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا برنج و گوشت قلقلی به هم مخلوط شوند.
11. سماق پلو را با سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید.
سماق پلو با گوشت قلقلی آماده است! این غذا را میتوان با ماست یا شوربا سرو کرد. لذت ببرید!